Over PUUR.

WELKOM BIJ PUUR.

Beautysalon PUUR. is inmiddels een vertrouwd gezicht in Oldemarkt. Stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid.

Haal je graag iedere dag het beste uit jezelf? Door de drukte vergeet je dan misschien weleens dat jouw huid, naast dagelijkse verzorging, ook rust en een flinke portie liefde nodig heeft. Kom eens langs bij ons voor een vrijblijvend huidadvies of verwen je huid met één van onze behandelingen.

We kijken bij PUUR. altijd met een deskundig oog naar jouw unieke huideigenschappen en samen met jouw persoonlijke wensen stemmen wij de behandeling hierop af. Daarom is geen behandeling bij PUUR. hetzelfde. Door deze aanpak in combinatie met onze vakkennis en hoogwaardige producten gaan we voor het beste resultaat.

Je bent meer dan welkom voor fijne behandelingen, mooie producten en leuke gifts in onze schoonheidssalon.

It’s all about you

Producten

PUUR. geeft haar behandelingen met producten die je huid echt blij maken. Zo gebruikt PUUR. voor de behandelingen het biologische merk Absolution en natuurlijke merken Cenzaa en Nouvital. Huidverzorging in de meeste pure zin van het woord. Effectief en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van uw huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten. Ook deze merken zijn te koop bij ons in de salon: Pupa make up, Loveli, Magnetic, Mijn stijl, Puur zeep en Marc ibane.